Sikker skolevej
Skole-trafik-02-35-15.jpg
Det kan være ikke så lidt af en udfordring for skoleeleverne at færdes på Stengårdsvænge om morgenen med mange parkerede biler. Foto: Kaj Bonne.
Børne- og Undervisningsudvalget havde på sit møde den 18.08., sag nr. 89 som omhandler en række ændrede skoledistrikter i kommunen.

Ved omrokeringen har man tilsyneladende også forholdt sig til om ændringerne kunne sikre børnene en tryg skolevej. For så vidt angår flytning af et distrikt fra Vadgård Skole til Stengård Skole, har man vurderet og klassificeret Stengårdsvænge som en sikker skolevej. Så er det jeg gerne vil vide, hvordan en usikker skolevej ser ud, for Stengårdsvænge er en smal vej med parkerede biler i begge sider.
Om morgenen snor skolebørnene sig ud og ind mellem parkerede og kørende biler. Det ser ganske drabeligt ud, ja værre end på Triumfvej, som er vurderet til at skulle have cykelsti af hensyn til børnenes sikkerhed. Men måske er det bare en fejl at Stengårdsvænge er nævnt som sikker skolevej.

Winnie Kirsmeier

1 kommentar om “Sikker skolevej”

  1. Bo Andersen siger:

    Så længe Gladsaxe kommune skal være en bilkommune hvor der skal være veje og parkeringspladser alle steder, ja så er der altså ikke plads til cyklister og fodgængere. Sådan er det i HELE kommunen, bilerne først! Bagsværdbymidte er IKKE EKSISTERENDE, fordi der skal være plads til bilerne og ingen andre, der drønes afsted med over 60-70 km/t gennem kryds uden hensyntagen til cyklister og forgængere. Det er et decideret mareridt at gå eller cykle gennem Bagsværd bymidte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Gladsaxebladet
www.gladsaxebladet.dk
Top