annonce
Sommer, sol og boldspil på AB
AB-håndbold.jpg
Det er ligesom lidt sjovere at spille strandhåndbold, når solen skinner. Foto: Jan Løfberg.
75 børn dyrkede cricket, håndbold og fodbold på skift

Der var aktivitet alle vegne på ABs anlæg på Skovdiget. Den nye strandhåndboldbane havde mange aktive unger løbende rundt med tunge løbeskridt i det bløde sand. På cricketbanen blev der slået til bolden med ekstra energi, og på fodboldbanen var de alleryngste i gang med en rigtig omgang kludderbold, hvor boldens retning også angav alle deltagernes løberetning. Anledningen var ”Sommerferieaktiviteter på AB”.
For at motivere og inspirere var der forrige mandag både divisionsspillere fra fodboldholdet og cricketholdet. På cricketbanen kastede Usman Ali til spilleren med battet, og der blev virkelig banket til bolden. Særligt én af de unge havde talent for at ramme bolden.
Cricket er generelt en svær sport med indviklede regler. Det ved ABs cricketformand Mikkel Hartmann Grøn: – Det gælder først og fremmest om, at det fatter interesse for spillet. Så kan de altid siden lære reglerne lidt efter lidt.
Winnie Sørensen, næstformand i hovedbestyrelsen, var begejstret for, at vejret endelig viste sig fra sin bedste side: – Det er altså noget bedre, at børnene kan komme ud i det fri. Uge 31 var ramt af regn, så mange af aktiviteterne måtte foregå indendørs.
AB havde sat otte unge instruktører på opgaven, og 75 børn fik et indblik i tre af den 126 år gamle boldklubs fire sportsgrene. Tennis var ikke med på programmet i denne omgang.
AB cricket
Der var virkelig nogle af de unge, der timede deres slag med battet perfekt. I midten i blå trøje ses ABs cricketdivisionsspiller Usman Ali, yderst til højre fodbolddivisionsspilleren Niclas Rohde, mens drengen med battet nyder det perfekte slag.
Foto: Jan Løfberg.

AB fodbold_
Hvor er bolden? – Der vil jeg også være. Mange af de alleryngste viste både tacklefærdigheder og god boldforståelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top