Svækket AB Gladsaxe til tops
Oprykkerne fra AB Tårnby besejret med 1-0

Et mål i to kampe har været nok til at sende AB Gladsaxe op blandt topholdene i 2. division. Efter 0-0 ude mod Hvidovre (og et brændt straffespark) blev det søndag 1-0 hjemme mod oprykkerne fra AB Tårnby. Det var Tobias Thomsen, der scorede sit første mål for klubben efter at være hentet i Næstved for et par uger siden.
AB Gladsaxe måtte stille op uden en lang række stamspillere. Centerforsvaret med Thomas Wiil-Andersen og Nicolai Høgh var ude med skader, men afløserne klarede sig fint mod en modstander, der ikke havde meget at byde ind med.
Langtidsskadede Jonas Troest spillede hele kampe for AB Gladsaxe.
I ugens løb blev AB Gladsaxe sendt ud af pokalturneringen af Lyngby, der vandt 3-0.
AB Gladsaxes næste kamp i 2. division er ude mod Holbæk på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top