Tag med på fællestur og støt internater
På søndag holder Maxi Zoo Søborg på Stengårds Alle 195 klokken 10 en velgørende fællestur under overskriften ”Det sker også i Danmark”.

Turen er til fordel for Dyrenes Beskyttelse, der gennem de sidste år har oplevet en stor stigning i antallet af kæledyr, der bliver misrøgtet, hvilket Maxi Zoo nu sætter fokus på.
Det er ikke kun i Grækenland og andre lande, at dyr bliver misrøgtet. Det sker også i Danmark – og desværre alt for ofte. De sidste år har Dyrenes Beskyttelse oplevet en markant stigning i antallet af omsorgssvigtede kæledyr, hvilket har sat et stort pres på deres frivillige og på de i alt 8 internater rundt omkring i landet. For at hjælpe de mange kæledyr videre i livet, inviterer Maxi Zoo Søborg derfor alle byens vovser til en velgørende gåtur til fordel for Dyrenes Beskyttelses internater.
Det koster 10 kr. pr. hundesnude at deltage, og beløbet går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse, der har brug for økonomisk hjælp, hvis de fortsat skal hjælpe de mange omsorgssvigtede kæledyr til et nyt og bedre liv. For hver hund, der deltager i fællesturen, giver Maxi Zoo Søborg desuden 10 kr. oveni, så der i fællesskab doneres 20 kr. pr. snude – en økonomisk håndsrækning, der uden tvivl vil falde på et tørt sted.
Udover at donere penge til Dyrenes Beskyttelse, sørger Maxi Zoo Søborg også for, at der vil være goodie-bags til alle de firbenede samt goodwill kaffe og te til de tobenede efter turen.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top