Tamme og glade kaniner
Fine race- og kælekaniner kan ses på søndag

Tivoli holder Kaninens Dag på søndag den 9. august 2015. Det sker i samarbejde med Gladsaxe Kaninforening, også kaldet Glad Kanin. På kaninens dag holder Glad Kanin et forrygende stævne i kaninhop på den store scene på Plænen. Og på et område neden for scenen kan man se et udvalg af fine race- og kælekaniner og prøve at kæle og klappe nogle af kaninerne.
Hvis du tager din egen kanin med i Tivoli på søndag, vil foreningens folk gerne bedømme den og give den et fint diplom. I bedømmelsen indgår de fire kriterier: temperament, ernæringstilstand, pleje & renlighed samt ejerens viden om kaninens pleje og pasning. Husk at have kaninen i en rummelig kasse med lidt hø eller halm og sørg for, at den har en vandskål eller vandflaske i kassen.
Samtidig præsenterer forfatteren Tine Kortenbach, som også er medlem af Glad Kanin, sin helt nye kaninbog ”Jeg elsker min kanin – Kælekaniner til sport, hygge og udstilling”.
Gladsaxe Kaninforening – Glad Kanin – er en lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening og er en aktiv forening for alle med kaniner og for glade kaniner. – Vi arrangerer aktiviteter som træning og stævner i kaninhop, bedømmelse/udstilling for kælekaniner og racekaniner, medlemsmøder, seminarer og lignende, fortæller Lena Andersen formand for Glad Kanin.
Flere informationer på foreningens hjemmeside: www.gladkanin.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top