Værebro topper sjællandsserien
Gode resultater for serieholdene

Der var både rutine og teknik og taktisk forståelse til forskel, da VB 1968 fra Værebro lørdag vandt 4-2 over Øresund i sjællandsserien.
Det kan godt være, at træningsfliden ikke er den bedste i VB 1968, men spillerne kan så meget, og der blev scoret et par smarte mål på lob, og så placerer spillerne sig klogt. Så nu fører VB 1968 rækken med 7 point for tre kampe.
I serie 1 kom Gladsaxe-Hero tilbage efter den pauvre indsats i forrige uge mod Gribskov. Det gav en sejr på 4-3 over Herlevs 2. hold, så Gladsaxe-Hero er over stregen i rækken, hvor der ikke er oprykning.
I serie 2 spillede Bagsværd 1-1 mod Ishøj FC.
-Det blev et tæt og intenst opgør, med et stort løbearbejde fra begge holds side samt mange nærkampe. I 1 halvleg virkede Bagsværd i fuldt kontrol og tillod sig at brænde en 100 % chance, halvlegen endte dog uden scoring, fortæller træner Flemming Bockelund
I 2. halvleg virkede Bagsværd stadig i fuld kontrol, en stor personlig fejl gav dog Ishøj en 1 – 0 føring. Efterfølgende pressede Bagsværd på og inde foran Ishøjs mål dukkede Philip Markussen op blandt med og modspillere og scorede det udlignende mål efter en dødboldssituation. Der blev ikke scoret yderligere i kampen  
-Vi er ubesejrede i sæsonens første 3 kampe, hvilket er tilfredsstillende. Vi føler, at vi har en stærk organisation og en stærk defensiv. Men mangler at få bygget på offensivt og blive skarpere på banens sidste tredjedel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top