- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Værebro topper sjællandsserien

Gode resultater for serieholdene

Der var både rutine og teknik og taktisk forståelse til forskel, da VB 1968 fra Værebro lørdag vandt 4-2 over Øresund i sjællandsserien.
Det kan godt være, at træningsfliden ikke er den bedste i VB 1968, men spillerne kan så meget, og der blev scoret et par smarte mål på lob, og så placerer spillerne sig klogt. Så nu fører VB 1968 rækken med 7 point for tre kampe.
I serie 1 kom Gladsaxe-Hero tilbage efter den pauvre indsats i forrige uge mod Gribskov. Det gav en sejr på 4-3 over Herlevs 2. hold, så Gladsaxe-Hero er over stregen i rækken, hvor der ikke er oprykning.
I serie 2 spillede Bagsværd 1-1 mod Ishøj FC.
-Det blev et tæt og intenst opgør, med et stort løbearbejde fra begge holds side samt mange nærkampe. I 1 halvleg virkede Bagsværd i fuldt kontrol og tillod sig at brænde en 100 % chance, halvlegen endte dog uden scoring, fortæller træner Flemming Bockelund
I 2. halvleg virkede Bagsværd stadig i fuld kontrol, en stor personlig fejl gav dog Ishøj en 1 – 0 føring. Efterfølgende pressede Bagsværd på og inde foran Ishøjs mål dukkede Philip Markussen op blandt med og modspillere og scorede det udlignende mål efter en dødboldssituation. Der blev ikke scoret yderligere i kampen  
-Vi er ubesejrede i sæsonens første 3 kampe, hvilket er tilfredsstillende. Vi føler, at vi har en stærk organisation og en stærk defensiv. Men mangler at få bygget på offensivt og blive skarpere på banens sidste tredjedel.