Vind billetter til FCK mod AGF
3x2 billetter på højkant

Oprykkerne fra AGF har en ambition om at overleve i Superligaen, og indtil videre går det ganske fornuftigt. Faktisk af og til rigtig godt. Så FC København kan godt komme under pres, når AGF 23. august kommer til Telia Parken, hvor der spilles klokken 18.00
I samarbejde med FC København udsætter Gladsaxe Bladet 3×2 billetter til kampen. Der skal svares rigtigt på spørgsmålet. Der er 3×2 billetter på højkant i konkurrencen.

En af AGFs profiler hedder Aabech til efternavn. Hvad er hans fornavn?

A: Hans
B: Robin
C: Kim

Svaret sendes til kon@gladsaxebladet.dk. Vi skal have svaret senest 19. august klokken 09.00. Husk at opgive telefonnummer, så vi kan kontakte vinderne, der skal hente billetterne på Gladsaxe Bladet, Søborg Hovedgade 119 4. sal.

Top