- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB bedst i lokalopgør

Gladsaxe-Hero kom foran med 1-0 på et mål af Nichlas Laage, men da opgøret i serie 1 mod ABs divisionsreserver var overstået kunne gæsterne tage tilbage til Bagsværd med en sejr på 3-2.
AB havde adskillige spillere fra den bedste trup med, og dem havde Gladsaxe-hero svært ved at hamle op med.
Begge hold ligger godt placeret i rækken, hvor man kun spiller om at undgå nedrykning.

Uafgjort til Bagsværd
Bagsværds senior 1 mødte Orient i en kamp i bunden af serie 2. Orient var klart det bedste hold i første halvleg og investerede mest i alle spillets facetter. Bagsværd kunne derfor ikke være utilfredse med kun at være bagud med et enkelt mål. Bagsværd fik omorganiseret holdet i 2. halvleg, og hver enkelt spiller tog et større ansvar. Dette resulterede i at Niklas Matthiassen kunne scorer det udlignende mål efter oplæg fra Rene Sørensen.
-Vi var før kampen ramt af mange afbud, og vi var langt fra vores idealopstilling. Det gav blandt andet plads til 2 spillere fra vores U19 hold. På den baggrund var vi tilfredse med det ene point. Vi er nu kun 3 point fra 5 pladsen og 4 point fra 4 pladsen, på trods af at vi lægger under stregen. Så det er op til os selv om vi vil slutter sæsonen i sikker afstand til stregen, siger træner Flemming Bockelund.
HERO-AB 02 40-15
Foto: Kaj Bonne.