Bageren henne om hjørnet
Bager-36-15.jpg
Forrige fredag åbnede Bagerhjørnet igen på Buddingevej 215. Foto: Kaj Bonne.
Bagermester Michael Nielsen vender tilbage til Buddingevej

– Nej, hvor dejligt. Er du tilbage igen?
Bagermester Michael Nielsen har kunnet svare bekræftende på de mange tilkendegivelser, som han har fået fra sine gamle stamkunder fra Buddingevej. Siden han solgte butikken i 2009, har flere kunder troligt kørt til Mørkhøjvej, hvor Michael Nielsen driver Bagerhjørnet på 23. år. Og i fredags genåbnede han på Buddingevej 215, som han tidligere havde i tolv år fra 1997-2009.
– Jeg opdagede, at bagerforretningen var lukket. Derefter kontaktede jeg andelsboligforeningen, og så fandt jeg ud af, at jeg havde lyst til at rykke ind på Buddingevej igen, siger indehaveren af de to Gladsaxe-bagerforretninger. Michael Nielsen har også haft forretninger på Bernstorffsvej i Hellerup og Sallingvej i Vanløse, men nu koncentrerer han sig om Mørkhøjvej og Buddingevej.
Michael Nielsens tebirkes er folk villige til at køre langt efter, men det glæder det faste klientel, at de nu kan nøjes med at gå hen til butikken på Buddingevej i stedet for at starte bilen for at køre til Mørkhøj.
– Vi bager efter de gode danske traditioner. Jeg blev udlært på min 20 års fødselsdag, og dengang var uddannelsen delt ligeligt op mellem bager og konditor, så jeg kan stadig lidt af hvert. Man kan altid komme forbi og bestille en bryllupskage, siger bagermesteren, der også leverer morgenbrød til adskillige lokale virksomheder. Nu er den 48-årige Michael Nielsen tilbage på Buddingevej, og han er glad for, at hans bedre halvdel Henriette kan være behjælpelig med at klare regnskab og bilag. For der er nok at se til. I hvert fald hvis man skal tro Bagerhjørnets slogan: – Vi bager kager om dagen – og boller om natten.

1 kommentar om “Bageren henne om hjørnet”

  1. Beshoy siger:

    It’s looks very nice and I think it’s tasty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top