annonce
Brandbeskatning
Liberal Alliance vil ikke medvirke til den fortsatte brandbeskatning af borgerne, som 2016- budgettet for Gladsaxe kommune er udtryk for.

Derfor har vi forladt forhandlingerne om næste års budget. Vi er dybt forundrede over, at Venstre og Konservative vil acceptere det, der er lagt op til: En vækst i grundskatten på 6-7 pct. i forhold til i år. Priserne stiger kun med 1 pct. om året, og lønningerne ikke meget mere. Men grundskatten vil vokse med over 6 pct., og denne stigningstakt har nu fundet sted i en årrække. Det er fuldstændig uacceptabelt. Det er dybt skuffende, at V og K svigter borgerne på dette afgørende punkt. En mikroskopisk nedsættelse af udskrivningsprocenten for indkomstskatten kan ikke ændre indtrykket af en kommune, der træder på sine borgere.

Frank Dahlgaard
Formand for Liberal Alliance
i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Gladsaxebladet
www.gladsaxebladet.dk
Top