annonce
Bronzemedaljer til ABs cricketdrenge
AB-nr-3-batter-002.jpg
Sami Seb fra AB er både en god gærdespiller og kaster. Den 13-årig cricketspiller har en gylden fremtid, og betragtes som et af landets største talenter. Foto: Privat.
Lovende fremtid for afdelingen

Ved DM-finaler i sidste weekend på Svanholms baner sikrede ABs dygtige drengespillere sig et sæt flotte bronzemedaljer, da de besejrede KB med syv point i opgøret om tredjepladsen.
AB mødte Horsens i semifinalen om lørdagen, og efter jyderne gik først til gærdet og scorede 178 for 9 gærde på de tilladte 40 overs (seks bolde). Thibanish Prem var den helt store spillere og scorede alene 105 point efter eminent gærdespil med et væld af smukke grænseslag. AB svarede igen med 154 for alle gærde, hvor Bilai Hussain var topscorer med 37 point. Det betød, at det lokale mandskab lidt skuffende måtte spille om tredjepladsen ved danmarksmesterskabet om søndagen.
– Vi havde sat næsen op efter en finaleplads, siger Mikkel Grøn, cricketformand i AB, men modstanderne fra Horsens var bedre på dagen og de vandt fortjent.
AB startede ved gærdet i kampen mod KB og scorede totalt 102 point på de blot 30 overs, som opgøret var reduceret til på grund af det regnfulde vejr. Topscorer blev lilleput-spilleren, Ghani Kiyani, med 29 point. KB startede som lyn og torden og passerede hurtigt de 60 point, hvor topscorer, Hanza Majid, spillede godt og scorede alene 36 point. ABs kastere fandt i slutningen af matchen pludselig den rigtige længde og linje, og de resterende KB-spillere formåede ikke at score ret mange point. Hele KB-holdet var ude for 95 point, hvilket resulterede i en kneben sejr til AB på syv point. De to brødre fra AB, Sami og Hassan Seb, tog henholdsvis 2 gærde for 12 point og 3 gærde for seks point. De var hovedårsagen til, at medaljerne gik til de dygtige spillere fra Bagsværd.
AB har med dette kuld spillere en gylden fremtid, og nogle af spillerne er meget talentfulde. Mandskabet vil med garanti være med helt fremme næste år, når hovedparten skal spille med om DM for Junior.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top