Cykelstier på Møllemarken
Cykelsti-36-15.jpg
Ole Skrald Rasmussen viser hvor langt ud på kørebanen den nye cykelsti vil række. Foto: Kaj Bonne
En del af fortovene inddrages

Hos en del af beboerne på Møllemarken har det været et stort ønske, at der kom cykelstier, så det bliver mere sikkert at færdes, når børn skal i skole på Stengård Skole eller Bagsværd Skole eller lilleskolen på Gammelmosevej. Og nu går ønsket i opfyldelse.
Der foreligger nu et projektforslag med 1,7 m brede cykelstier og smalle fortove på begge sider af Møllemarken på hele strækningen mellem Buddinge Hovedgade og Gammelmosevej..
Projektet omfatter både etablering af cykelstier på Møllemarken og et mindre klimatilpasningsprojekt med permeabel belægning på parkeringspladsen ved Buddinge Hovedgade.
Udgifterne til cykelstier på Møllemarken udgør ca. 4.800.000 kr. og afholdes af det afsatte beløb til Trafiksanering og cykelstier jf. bilag 1. Udgifter til klimadelen, ca. 400.000 kr., afholdes af frigivne klimamidler inden for Miljøudvalgets ramme.

Tidsplan for projektet:
• Medio august 2015 – Projektgodkendelse TTU. Det skete på mødet 17. august
• Ultimo august 2015 – Udbud af anlægsentreprise
• Medio september 2015 – Licitation og kontrahering
• Igangsætning af anlægsarbejde ultimo september
• Afslutningstidspunkt ultimo december eller primo 2016 afhængig af vintervejret

-Fortovene gøres lidt smallere ved at inddrage den ene række fliser og vende den anden række, så fliserne kommer til at ligge på tværs i stedet for at ligge på langs, forklarer Ole Skrald Rasmussen, der er formand for trafik-og teknikudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top