De leger sig i form
Parcour-04-38-15.jpg
Peter Mollerup fra Street Movement viste, hvor mange ting man kan lave i de redskaber, der er stillet op. Foto: Kaj Bonne.
Mørkhøj Skole har indviet parkourbane

Et stort område af skolegården på Mørkhøj Skole har nærmest i årevis ligget hen som et helt ubrugt område. Det faldt ikke i elevernes smag.
Så trådte elevdemokratiet i kraft. Det blev besluttet på et møde, at det område skulle ændres til et parkourområde, hvor eleverne kunne springe rundt og more sig – og få masser af motion på den sjove måde.
Det stod færdigt lige før sommerferien, men det blev først taget officielt i brug i fredags i overværelse af en bunke elever.
Eksperten Peter Mollerup fra Street Movement var hidkaldt som inspirator, og han gav prøver på de ting, som man kan lave ved at springe fra træ til cement til metal.
-Når man har en plan A, så skal man også have en plan B, så hvis man ikke lander perfekt, så skal man være sikker på, at man kan lande et andet sted, sagde Peter Mollerup.
-Det er også vigtigt, at man ikke laver parkour, hvor man ikke har lov, sagde Peter Mollerup.
Og så gik han i gang med at instruere nogle af de mange elever, der i den grad var blevet inspireret af hans opvisning, hvor han i flotteste og kontrollerede abestil svingede sig rundt i redskaberne og fik det hele til at se legende let ud.
Parcour 01 38-15

Parcour 03 38-15

Parcour 05 38-15

Parcour 06 38-15
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top