Derfor stemte vi ja
Den 7. oktober vil der ske noget usædvanligt i byrådssalen.

Enhedslisten vil stemme for et budgetforlig for første gang siden 2004. Vi var tæt på at indgå forlig sidste år, men i år skulle det altså være og det er der 2 gode forklaringer på – investeringer i stedet for nedskæringer. Set med mine øjne som formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget er det et, ikke mindre end historisk budget. Aldrig før er der investeret så mange penge – næsten 40 mill. kr. i budgetperioden og 20 nye årsværk på jobcenteret for at bringe 500 borgere ud af ledighed. Dette vil forstærke en i forvejen god udvikling, hvor antallet af kontanthjælpsmodtagere det sidste år er faldet med 220. I de kommende år vil blive gjort en særlig stor indsats for de kontanthjælpsmodtagere der har andre problemer end ledighed. Der er også plads til at gøre en særlig indsats for de unge i Høje Gladsaxe og Værebro, samt de unge der har svært ved at klare en erhvervsuddannelse. Gladsaxe jobcenter skal også gøres klar til at blive den lokalt foretrukne samarbejdspartner når virksomhederne skal rekruttere nye medarbejdere. Der er mere og Jer der møder op til byrådsmødets 2’den behandling af budgettet vil se Enhedslistens byrødder trykke på ja-knappen til budgettet med smil om læben.

Flemming Holst
Byrådsmedlem
for Enhedslisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top