Et lille stykke af Nordindien
Indisk-restaurant-38-15.jpg
Surinder Singh har åbent hver dag fra kl. 16-22 i restaurant Welcome India på Bagsværd Hovedgade. Foto: Kaj Bonne.
Indisk mad i Bagsværd er tilpasset den danske gane

For en lille måneds tid siden åbnede Surinder Singh restaurant ”Welcome India” på Bagsværd Hovedgade 45. Indehaveren af den indiske restaurant har arbejdet i Danmark i 15 år. I ni år var han chefkok på Bombay i det indre København, inden han overtog gryderne hos velrenommerede restaurant Indian Flavours i Vanløse. Nu har han fået lyst til at blive herre i eget hus.
– Det er traditionel indisk mad, som vi laver. Eller nærmere nordindisk mad. Klassikeren Tandoori Chicken er meget populær blandt danskerne, og selv om vores køkken er både ”spicy” og ”sweet”, så er retterne tilpasset de danske smagsløg, siger Surinder Singh.
Welcome India har et stort menukort, hvorfra der kan bestilles a la carte, men hver dag køres også en luksusbuffet. Restauranten i Bagsværd har også ”take away”, hvor der gives 15 % rabat for alle køb over 100 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top