Fødselsdag i kirken
djanzz.jpg
Djanzz er rigtig gode til at skabe kontakt til børn med gamle salmer og klassiekere fra den Foto: Privat.
Udsigt til festlig søndag i Stengård Kirke

Søndag 6. september fejrer Stengård kirkes fødselsdag. Det hele begynder i kirken kl. 11 og slutter i parken kl. 14:30.
Bandet ”Salmeswing” kommer og optræder i kirken, og det er musikerne, Sille Grønberg og Palle Windfeldt . De er kendt fra Djanzz og er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn. De spiller og synger elskede gamle salmer og klassikere fra den danske børnesangskat. Sille og Palle spiller musik til hjertet, til sanserne og til dansebenene. ”Sidst da vi havde besøg af Salmeswing skulle børnene selv spille med og vække en noget træt og sløv guitar”, fortæller sognepræst, Karen-Lisbeth Gøricke., ”Guitaren vågnede, og vi sang salmer og sange til stor begejstring for alle”.
Efter børnegudstjenesten står FDF og De Grønne Pigespejdere klar med en sjov skattejagt for børn i kirkens park. Her kan man blandet andet prøve ansigtsmaling, skattejagt, rodeotyr og flødebollekast. Der er også en stor flot hoppeborg, fiskedam og tombola med flotte gevinster.
I kirkens park vil der ud over aktiviteterne være loppemarked, hvor man kan reserve en stand og her sælge ud af lopperne. Kontakt kirken, hvis du vil høre mere om den mulighed.
Vi sørger også for almindelig gode føde for frokosten kan købes ved den store havegrill eller i cafeen i kirkens multisal, hvor vi sælger smørrebrød, drikkevarer, kaffe/te og lagkage.
Al overskud fra dagen går til Danmission og Folkekirkens Nødhjælps hjælpearbejde blandt børn og unge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top