Folkefest ved søen
Søens Dag trækker hundredvis til Bagsværd Sø

Mærk suset i træernes toppe, oplev fiskelivet i Bagsværd Sø på tæt hold eller studér skovbundens vilde liv. Det er nogle af de spændende oplevelser naturen byder på, og som du kan tage del i, når Gladsaxe Kommune traditionen tro inviterer til Søens Dag ved Natur- og Sejlklubben søndag 13. september kl. 13-17.
Natur- og Sejlklubben låner kanoer ud, så du kan tage ud og nyde naturen fra vandsiden. Der vil være redningsveste i alle størrelser. Tilbage på landjorden kan du høre Gladsaxes Grønne Guide Jesper Larsen og Marcus Anders Krag fra Zoologisk Museum fortælle om plante- og dyrelivet i og omkring søen. De har trukket våd i søen, og du kan derfor få lov både at se og røre ved nogle af søens forskellige fisk.
De frivillige fra Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe inviterer på en spændende og lærerig naturjagt, hvor du kan svare på naturspørgsmål, lave kreative naturting og har mulighed for at vinde en flot præmie.

Op i træets top
Hvis du har lyst til at se udsigten over søen fra træets top, kan du få hjælp af en klatreinstruktør til at klatre med sele og rappelle ned igen. Alle over seks år kan få lov at prøve.
Den lokale ungdoms-teatergruppe, Gawenda, underholder kl. 15.00 til 15.45 og hvis den lille (lækker)sult melder sig i løbet af dagen, står spejderne fra Klan 2½ Bagsværdgruppen DDS klar ved bålet for at hjælpe dig med at bage din egen pandekage.
Der er mange års tradition for at holde Søens Dag i september måned, og de seneste par år har den tilmed ligget samme dag som den nationale Naturens Dag. Dagen har alle årene været arrangeret i et tæt samarbejde med frivillige fra miljøområdet og ofte også spejderforeningerne. De frivillige gør, at der kan skabes et alsidigt og spændende program med mange forskellige tilbud.
Søens Dag foregår ved Natur- og Sejlklubben på Valdemar Poulsensvej. Det er ikke muligt at parkere helt nede ved søen, men der kan parkeres ved omsorgscenteret Møllegården, hvorfra der er fem minutters gang til Natur- og Sejlklubben. Ellers tag cyklen og parkér helt nede ved søen.
Læs mere om Søens Dag 2015 på gladsaxe.dk/gic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top