Gladsaxe får flere flygtninge
Til beroligelse for den konservative Lars Abel og SFs Serdal Benli kan jeg sige, at Gladsaxe med sikkerhed vil komme til at modtage flere end de 18 flygtninge som fremgår af den opgørelse som Udlændingestyrelsen har meddelt bliver kommunekvoten for 2015.

Konservative og SF bad jo i Gladsaxe Bladet så mindeligt om, at Gladsaxe fik tildelt flere flygtninge.
Det er der givetvis mange borgere i Gladsaxe, der vil være kede af – mon ikke også nogle af Lars Abels konservative vælgere? – men der er ingen tvivl om, at Abel og Benli vil få deres ønske opfyldt.
Al erfaring siger nemlig, at de flygtninge, der placeres i kommuner med få indvandrere og efterkommere, så snart deres tre-årige integrationsperiode er omme flytter til kommuner, der har mange indvandrere og efterkommere i forvejen – og da Gladsaxe Kommune lever op hertil kan De Konservative og Socialistisk Folkeparti sove roligt.
Vi andre, der har en interesse i, at Danmark ikke oversvømmes af udlændinge, der kommer her til landet for at nyde godt af vort velfærdssamfund og samtidig grundlæggende forandre vores kultur, må sove mindre roligt.
Den folkevandring, som vi måske kun ser begyndelsen af i disse måneder, truer med fundamentalt at ændre Europas karakter – og det ikke til det bedre. Når muslimer flytter ind kommer islam til at fylde mere – og det har jeg i modsætning til Konservative og Socialistisk Folkeparti absolut ikke lyst til.
Så for Gladsaxes og Danmarks skyld må vores hjælp til flygtninge ændres, så vi bruger pengene i nærområderne i stedet for på lange og bekostelige integrationsprocesser i Danmark.
Flygtninge skal ikke gøres til indvandrere men hjælpes indtil de kan rejse hjem og medvirke til at genopbygge deres land.

Kenneth Kristensen Berth
Medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top