Gladsaxe fortsætter kursen
gladsaxe-ishokey.jpg
Gladsaxe Bears ligger nu på tredje pladsen i 1. division og holdet pryder også topscorerlisten.På førstepladsen ligger Cam Spiro med 16 mål. Julian Fialkow med otte mål og anfører Michael Sauffaus med syv mål. Foto: Privat.
Gladsaxe-Frederikshavn IK 8-3 Gladsaxe- Aalborg IK 2-5

Der er store forventninger til Gladsaxe Ishockeys 1. divisions hold denne sæson, og weekendens to kampe begyndte da også godt for hjemmeholdet.
Mod Frederikshavn IK var Gladsaxe Bears aldrig i fare. Det var ikke en køn kamp. Gladsaxe manglede tempo, og der blev misbrugt et par friløbere, som skulle have givet mål. Anderledes gik det mod Aalborg IK, hvor Gladsaxe Ishockey desværre måtte indkasserer det første nederlag på hjemmebane.
Gladsaxe havde masser af chancer og skud på stolperne, men modstanderne havde den skarphed, som hjemmeholdet manglede.
Stemningen var dog ikke slukket efter kampen mod Aalborg IK. Holdet ligger stadigvæk i toppen af 1. division på en tredje plads.
-Vi spillede ikke decideret dårligt, men der var nogle personlige fejl, som udgjorde kampens udfald. Lørdag spillede vi ikke særlig godt mod Frederikshavn IK, men der udnyttede vi vore chancer, fortæller målmand Daniel Eberhardt, der gerne vil fremhæve den opbakning der har været til kampene i den forgangne weekend.
-Man kan virkelig mærke den glæde, der er på holdet og den klubkærlighed vi følte med alle de ishockey-børn og fans, der heppede på os. Det har vi manglet i mange år, og den var virkelig tilstede i weekenden. Følelsen går lige i hjertet, fortæller Daniel Eberhardt, der glæder sig til at skulle møde Gentofte i Gentofte på onsdag kl. 19.40.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top