annonce
Gladsaxe Ishockey fejede jyderne af banen
gladsaxe-ishockey.jpg
Cam Spiro og Julian Fialkow er nogle af de profiler, som skal hjælpe Gladsaxe Ishockey til sejr. Foto: DB
Man skal omkring 20 år tilbage for at opleve, at Gladsaxe Ishockey på første pladsen. Det skete efter endnu to sejre i weekenden mod nogle af turneringens bedste hold

-Hvad sker der lige med Gladsaxe. Dem plejer vi jo at vinde over, lød det hovedrystende fra én Vojens-spiller, der var røget i straffeboksen under lørdagens kamp mod Vojens.
Og noget magisk er der sket for cheftræner Jakob Volf og hans nye Gladsaxe hold. Med flere nye og dygtige profiler, som amerikanerne Julian Fialkow, Cam Spiro, Alexander Constanza, svenskerne Charlie Wernberg og Mattias Skilberg og en god håndfuld af de faste og stabile spillere som Emil Bigler Sørensen, Brian Fasting, Sebastian Errebo, Mads Uhrenfeldt, Jonas Breki Magnusson, Michael Florentz, og målmand Daniel Eberhardt har Gladsaxe Ishockey løftet sig gevaldigt. Fra flere års bundplaceringer rangerer holdet nu på første pladsen i 1. division.
I lørdags vandt de hjemme 11-1 over Esbjerg, og søndag var det så Vojens der fik der blev sat på plads med 9-3.
-Jeg kan kun fremhæve hele holdet. Det er en ægte holdindsats, som gør sig gældende, fastslår en glad Jakob Volf, der dog mener at der er plads til forbedringer.
– Holdet har en meget høj moral og stemningen er god, så jeg er meget godt tilfreds med udviklingen, fortæller Jakob Volf.
De to amerikanere Julia Fialkow og Cam Spiro lavede i første kamp de 10 af målene mod Esbjerg, mens Andreas Wisssing tog sig af det sidste. Lørdag mod Vojens var det en lidt mere rodet affære, men her var der flere om at score. Især gjorde den 16 årige Lenni Grønvald stort indtryk. Han spillede sin debutkamp på første holdet og kunne oven i købet brillere med et mål. Desuden kom Michael Florentz, Cam Spiro, Kasper Jensen, Alexander Constanza, Michael Sauffaus og Julian Fialkow på scoringslisten.
Gladsaxe Ishockey spiller udekamp mod Rødovre kl. 19.45 onsdag den 16. september og så er der hjemmekamp igen mod Rødovre fredag den 18. kl. 20.35.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top