Hård træning belønnet
roere.jpg
”Mathilde, Maria, Nikoline og Mathilde fra Bagsværd er klar til at repræsentere Danmark ved Baltic Cup i den kommende weekend.” Foto: Privat.
Bagsværds unge roere dyster i Baltic Cup

I den kommende weekend drager de fire talentfulde U18-roere Nikoline Bay, Maria Gotil, Mathilde Skovgaard og Mathilde Norking til Baltic Cup, som i år afholdes i Jønkøping. Pigerne kvalificerede sig til landsholdet ved regattaen i Århus. De får nu fornøjelsen af at sejle i den ’gamle’ OL Guldfirers hæderkronede båd.
De fire talentfulde roere bor alle i Bagsværd – og de satser benhårdt på at yde deres maksimale og opnå et godt resultat for Danmark.
-Normalt træner vi hver dag, men de seneste måneder har vi skruet mere op for træningen. Nu træner 9 gange om ugen, udtaler Maria.
Det kræver mange forberedelser – og også penge – at holde en båd kørende med alt, hvad der følger med. Ud over støtte fra Bagsværd Roklub har pigerne selv været ude at finde sponsorer fra det lokale Bagsværd.
-Vi har fået økonomisk støtte fra GLARMESTERGRUPPEN og Glarmester Gunnar Jensen. Og KorpusPro Idræts- og Smerteklinik har hjulpet os med behandlinger af skader og overbelastninger, som jo kommer, når man træner så meget, siger en skadefri og helt klar Mathilde Skovgaard.
Målet er at skifte sidste års sølv ud med guld i Sverige i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top