Hjemmebane er som et fort
VB 1968 har ikke tabt på eget græs i et år

Efter forrige uges 1-5 afklapsning ude mod topholdet fra Glostrup skulle tingene sættes på plads, da VB 1968 fra Værebro tog imod Karlslunde. Og det lykkedes.
VB lå á point med Karlslunde inden kampen, så man forventede et jævnbyrdigt opgør. Første halvleg var også en jævnbyrdig affære hvor holdene skiftedes til at dominere kampen. Begge hold havde en stor chance hver, dog uden at score. I anden halvleg begyndte VB at få bedre styr på tingene. Det var dog først i det 83. minut det lykkedes VB at score ved Kadir til 1-0. Det var Kadirs debut efter en hovedskade der havde holdt ham ude i 4 måneder. VB lukkede og slukkede i overtiden ved Mauricio Ortiz til 2-0 efter en kongeassist af Ali-Hassan.
-Vi har nu i mere end et år ikke tabt en kamp på hjemmebanen, så den store lokale opbakning betyder rigtig meget
I serie 1 holdt Gladsaxe-Hero fat i sin placeeing blandt de bedste hold ved at spille 1-1 ude mod Ledøje-Smørum. Næste opgave er onsdag aften, når ABs divisionsreserver kommer på besøg. Gladsaxe-Hero spiller jo blot om at undgå nedrykning. Og det er snart en kendsgerning.

Bagsværd tabte til topholdet
Bagsværds senior 1 mødte et stærkt og godt organiseret hold fra B77, som topper rækken med maksimum point og ligner et serie 1 hold fra næste sæson. Bagsværd havde fra starten et defensivt udgangspunkt og forsøgte at leve på kontraangreb. Denne plan lykkedes i 65 minutter, før B77 kunne bringe sig på 1-0. Herefter blev kampen som egentlig var fair spillet ødelagt af seks gule og et rødt kort. Hvilket B77 udnyttede til at score yderligere to gange.
Vi havde en game plan, som vi ikke fortryder. Planen lykkedes for os i ca. 65 minutter. Herefter fik B77 scoret, og kampen blev ødelagt af en helt unødvendig kortregn. Vi har mødt de 5 øverste hold i rækken, og står med 6 point. Vi skal nu møde rækkens bundhold, og kan selv bestemme om vi skal slutte midt i rækken udenfor nedrykningspladserne, som hele tiden har været sæsonens mål. Vores sæson begynder nu, det er nu vi skal være der. Hvilket vi også føler os klar til. Så vi håber på maksimal tilskuer opbakning på lørdag i kampen mod Orient kl 14., siger træner Flemming Bockelund.
Værebro Boldklub 06 34-15
Mauricio Ortiz (yderst t.v.) scorer jævnligt for VB 1968, der ligger lige under den absolutte top i en meget jævnbyrdig række.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top