annonce
Hygge for både forældre og børn
værebrohygge.jpg
Der var også sørget for kulinarisk opbakning til deltagerne. Foto: Privat.
Forældre og børn i Skovbrynet styrkede fællesskabet

En lørdag i sensommeren blev Sejl- og Naturklub ved Bagsværd Sø fyldt med glade forældre og børn, da et fælles arrangementet fik samlet forældre og børn fra hele Skovbrynets daginstitutionsdistrikt. Formålet var at styrke fællesskabet for forældrene, der her kunne mødes under helt afslappede forhold og sammen lave mad og aktiviteter. Der var både mulighed for at sejle i kano på Bagsværd Sø, lave pandekager på bål og så blev der selvfølgelig tændt op i grillen, hvor der blev grillet pølser af enhver slags. Det er dejlig, at lave sådan et arrangement i fællesskab med vores områdebestyrelse udtaler områdeleder Benny Dalgaard. Alle havde en dejlig dag og nød såvel samværet med andre børn og forældre, såvel som det fantastiske sensommervejr fortsætter han. Målet med dagen var at give alle større kendskab til hinanden, men også at bruge og udnytte nogle af Gladsaxes fantastiske faciliteter og natur.

Godt arrangement
En af de forældre der deltog var Roushan Safi. Hun bor i Værebro Park med sin datter, og hun synes, at det var en rigtig god idé med et arrangement, hvor både voksne og børn kunne hygge sig til lands og til vands ved Bagsværd Sø.
”Det er dejligt at se, hvordan børnene hygger sig sammen, og det er også meget hyggeligt at mødes med de andre forældre. Det er første gang, vi er med til sådan et arrangement, men vi kommer i hvert fald igen,” siger Roushan Safi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top