annonce
Hyggelig sommerfest på Gladsaxe Privatskole
privatskole.jpg
Eleverne i de mindre klasser sørger for underholdningen. Foto: Privat.
Næste år skal de første 60 år fejres

Fredag d. 21. august havde skolen inviteret til sommerfest – og sikke en dejlig dag. Solen gjorde sit ypperste for at skabe de rette rammer, alle mødte frem i dejligt sommerhumør for at hygge sig sammen, prøve alle klassernes boder og få lidt godt i maven: grillpølser, lækker indisk karryret, masser af kager, kaffe og te, kolde drikke og popcorn. Som altid står de store klasser for kaffe/kageboden og popcornene. Overskuddet går direkte til klassernes opsparing til deres udlandsrejse i 9. kl. Et kærkomment tilskud.
De øvrige elever fra 0. – 6. kl. underholdt med sang og musik – til stor glæde for både store og små.
Næste år fylder skolen 60 år i august, og det betyder, at sommerfesten udvides til at blive en fødselsdagsfest og en planlagt indvielse af nye udearealer, da det er besluttet, at skolen går i gang med at renovere og forny boldbane og udearealer med forskelligt nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top