Indvandringen skal standses
I Gladsaxe Bladet 22.9. skriver Serdal Benli og Lars Abel (byrådets nye venstrefløj?) at vi i Gladsaxe skal hjælpe flere flygtninge.

Nu er det regeringen, som står for fordelingen af flygtninge, og Gladsaxe bør se i øjnene, at vi med to indvandrertunge områder i kommunen har problemer nok, både økonomisk og i forhold til kriminalitet, så de to byrådsmedlemmer burde nok sætte sig mere ind i indvandringens problemer end den sentimentale moralsnak, de præsterer.
For det første er de mennesker, der strømmer ind i EU kun i nogle tilfælde flygtet fra personlig forfølgelse. Det store flertal fra en bred kreds af fejlslagne muslimske lande kommer for at få bedre levevilkår, end de selv kan skabe. Det handler ikke om 18 eller 27 mennesker mere eller mindre i Gladsaxe, og det er en fordrejning af problemet at fokusere på dem. Det handler om, at der i år forventes en million eller flere, som tvinger sig ind i EU. Hvis EU-landene ikke lukker grænserne, vil der komme endnu flere næste år og i de følgende år, fordi baggrunden for flugten fra Mellemøsten og Afrika er en fuldstændig vild befolkningstilvækst, som alene inden for de nærmeste ti år betyder, at folketallet i Mellemøsten og Afrika vokser med flere mennesker end hele EU’s befolkning.
Man er en drømmer – og en folkeforfører – hvis man påstår, at det er et problem som EU kan løse. Udvandringen er en følge af, at hele kulturer er brudt sammen og ikke formår at redde sig selv. Vi har svært ved at tvinge dem til udvikling, fordi disse lande ikke kan og ikke vil gøre det, som alle vestlige lande har gjort, men vi kan fortælle dem, at de ikke kan redde deres lande ved at flygte hertil – de skal i gang der hjemme, uanset om de vil eller ej.
Europa er en skrøbelig konstruktion, vi har gradvist gennem tusind år udviklet de samfund, vi kender. Hvorfor tror de danske indvandringsfortalere, at udvandrerlandene har stået stille, medens europæerne har skabt Europa? Europa var også fattigt og diktatorisk styret for tusind år siden, men vi udviklede den moderne verden – kulturelt og teknisk. Indvandrerne fører Mellemøstens og Afrikas kultur med sig og får den plads i Europa, bryder Europa sammen – af præcis de samme grunde som Mellemøsten og Afrika er ved at bryde sammen.

Tom snak

Benli og Abel fabler om en ny stor integrationsindsats. Igen tom snak, alle tal viser, at indvandrerne uddannelsesmæssigt og arbejdsmæssigt halter langt efter danskerne og, at de ikke-vestlige indvandrere samlet koster det danske samfund omkring 35-40 milliarder om året. Der er flere hundrede tusinde indvandrere i Danmark, som lever af vores bistand og ikke har en times arbejde. Lad dog være med at bilde folk ind, at Danmark har brug for flere bistandsklienter.

(Redaktionen anser dermed debatten for afsluttet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top