Kommende løvebørn
løvedag-og-rekrutteringsdag.jpg
-Det føles rigtig rart at give tilbage til den sport, som betyder så meget i mit liv, fortalte Alex Castanzo., der var én af de 1. holdsspillere som brugte nogle timer på is med de nye børn. Foto: DB.
Løveskoledagen i Gladsaxe Ishockeyklub var i søndags en kæmpe succes.

14 nye potentielle ishockey-børn lagde sammen med deres forældre vejen forbi Isbanevej for at få ishockeyudstyr på og for at komme med på is. Ikke mindre end fem af klubbens 1. divisions spillere havde helliget sig nogle timer i rekrutterings navn og gjorde oplevelsen til en rigtig sjov oplevelse. Efter strabadserne var der saft og masser af frugt, og alle børnene kunne tage hjem med en t-shirt fra Dansk Ishockey Unions Løveskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top