Kunsttræ indviet
Mørkhøj-Kirke-03-38-15.jpg
Der var taler, musikalsk underholdning og et kulinarisk traktement, da skulpturen blev afsløret. Foto: Kaj Bonne.
Mørkhøj Kirke skal også have ny prædikestol

Skulpturer må meget gerne få betragterne til at tænke over tingene. Og det er også meningen med de træskulpturer, der i torsdags blev ”afsløret” ved Mørkhøj Kirke. Skulpturerne er skabt af Finn Rune og hans søn Oliver.
90 var mødt op til seancen, hvor kirkeværge og formand for kunstudvalget Henrik V. Pedersen kunne fortælle at Mørkhøj menighedsråds kunstudvalg arbejder på en ny prædikestol som man har bedt kunstner Trondúr Patursson og Per Heebsgaard der har udført glasmalerier til Mørkhøj Kirke om at komme med et forslag til.. Som formentlig besluttes i efteråret 2015.
Kirken har også fået udført 4 nye messehagler af væverske Stine Østergaard. Messehaglerne er lige nu ved at blive syet hos skrædderen. De vil blive taget i brug i forbindelse med Mørkhøj Kirkes tradition, om at fejre Nytårssang 31. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top