annonce
Lav selv dine annoncer
Nu kan du lave dine egne annoncer på nettet og indrykke dem i både Gladsaxe Bladet og vores fire søsteraviser.

Skal den gamle havelåge sælges? Er Poppedreng stukket af hjemmefra? Har du brug for hjælp til havearbejdet? Eller fylder farmor år? Så kan du nu selv i ro og mag hjemme foran computeren lave din helt egen annonce til Gladsaxe Bladet.
På www.lavselvannoncer.dk vil du trin for trin blive guidet gennem processen med at vælge størrelse på annoncen, placering i avisen, tekst, billeder og så videre. Her kan du også vælge, om du kun vil have annoncen i Gladsaxe Bladet eller om du også vil have den i én af vores søsteraviser: Ballerup Bladet, Brønshøj/Husum Avis, Rødovre Lokal Nyt og Folkebladet.
Lavselvannoncer.dk kan benyttes af både private og firmaer. På siden kan man lave både jobannoncer, dødsannoncer, tillykkeannoncer og små privatannoncer med køb og salg, efterlysninger og lignende.
Du kan hele tiden følge med i prisen på din annonce og gå tilbage og ændre i det indtastede, så det kommer til være præcis som du ønsker. Du skal godkende det endelige resultat og prisen, inden du til sidst kommer til betalingssiden, hvor du kan bruge diverse betalingskort til at afslutte handlen.
Første gang du bruger Lavselvannoncer.dk skal du oprette en profil. Derefter logger du bare ind med e-mail og adgangskode.
Vi håber, at I vil blive glade for dette nye tiltag, hvis I oplever problemer eller har spørgsmål til brugen af
Lavselvannoncer.dk kan I kontakte Gladsaxe Bladet på telefon 39561275

Top