Lola Jensen gæster hovedbiblioteket
Den populære familievejleder taler om glæden ved at have en teenager i huset

I sidste uge kom familievejleder Lola Jensen i heftig modvind. I anledning af sin nye bog ”Pas på familien”udtalte hun, at egoismen i dag er fremtrædende, når forældre bliver skilt. Og så kan det nok være, at der kom gang i diskussionen.
Når Lola Jensen torsdag den 8. oktober kl. 19 taler om ”Kunsten at glæde sig over at have en teenager i huset” i Gladsaxe Hovedbiblioteks store sal, så kommer der humoristiske bemærkninger og udtalelser med kant.
Lola Jensen, der fast gæst i TV2 Go’morn Danmark, fortæller om, hvad der sker, når dit barn bliver teenager. Hun giver gode råd til, hvorledes du tackler situationen.
– Den opdragelse, vi giver vores børn, når de er små, kommer igen som en boomerang, når de bliver teenagere siger hun blandt andet.
Hun opfordrer forældre til at glemme alt om at rette på deres pubertetsbørn og fortæller om den uundgåelige og nødvendige løsrivelse mellem teenageren og forældrene. Hvordan virker voksne på de unge og omvendt? Hvordan fastholder man den gode dialog, så teenageren bevarer lysten til at lytte?
Arrangeret i samarbejde mellem FO Gladsaxe og Gladsaxe Bibliotekerne. Billetsalg hos www.gladsaxe.fo.dk (eller tlf. 44441117) eller www.gladbib.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top