Mere skærm gør børn og unge dummere
Mere skærm gør børn og unge dummere

Et forskerhold fra Cambridge Universitet er ved grundig forskning nået frem til en utvetydig konklusion: jo mere skærm – TV, smartphone, iPad – unge bruger, jo dårligere er de i skolen (http://www.ijbnpa.org/content/12/1/106). Antallet af bekymrende forskningsresultater vedr. skærmbrug er efterhånden mange. Undersøgelser med positive resultater er nærmest ikke eksisterende, eller i bedste fald tvetydige. Reflekteres der overhovedet blandt de politikere, som har kastet iPads ud til Gladsaxes skolebørn? Skovbrynet Skole har nu i 3 år være ”iPad-skole”. Siden da er skolens undervisningseffekt gået fra +0,8 (2013) til 0,0 (2015). Kunne der mon være en sammenhæng?

Kasper Olesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top