annonce
Nervepirrende sejr til Gladsaxe
Gladsaxe vandt 7-6 i overtid mod Rødovre

Der var spænding i luften da Gladsaxe Ishockey fredag aften mødte Rødovre på hjemmebane. Om onsdagen havde de lokale Bears tabt mod selvsamme hold 4-3 i Rødovre, så der var ingen tvivl om at Gladsaxe holdet var fuld af kamp-iver og ønske om at give rivalerne fra RSIK revanche- ikke mindst fordi der var flere spillere, der var kommet hjem med skader, som ikke var sket på grund af hændelige uheld.
Rødovre lagde hårdt ud og vandt første periode 0-3, men Gladsaxe kom stærkt igen og vandt 2. periode ret overbevisende og kom på 3-3. I 3. periode udviklede kampen sig til noget af en gyser. Holdene fulgtes ad til 6-6, men i overtid kunne holdets nordamerikanske spiller, Julian Fialkow slutte af med en en 7-6 sejr til Gladsaxe.
Fire af målene blev scoret af Cam Spiro, Julian Fialkow scorede 2 mål og Mads Marker, som holdet har været så heldige at få tilbage i Gladsaxe denne sæson, scorede et mål. Som en af kampens store profiler må nævnes Daniel Eberhardt, der stod en fremragende kamp i målet.
Det var da også en glad og lettet anfører, Michael Sauffus, der kunne konstatere at holdet kæmpede fra start til slut, og at de ikke mindst kæmpede for hinanden.
-Vi blev fanget af Rødovres høje tempo. Normalt ville vi gå ned, men vi rejste os som en helhed, fortæller Michael Sauffus, der gerne vil fremhæve den holdindsats som gør sig gældende.
-Det er fantastisk at vinde, og der er en lang større hold entusiasme, end vi har været vant til. Det er ikke mindst på grund af Cam Spiro, Julian Fialkow og Alex Castanzo. Men jeg vil også fremhæve at de gamle Gladsaxe-drenge. De har løftet sig, så man tror, det er løgn. Vi har så meget at bygge på, fortæller Michael Sauffus, der sammen med resten af holdet kan opleves på hjemmebane igen på lørdag den 26.septemer kl 17.35 mod Frederikshavn og søndag den 27. september mod Aalborg.
cam spiro
Cam Spiro scorede hattrick og endte med at score de fire af Gladsaxes syv mål.
michael sauffusPrint artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top