annonce
NM-bronze til talent
Mia H. Mørck dystede mod ældre konkurrenter

Mia Helene Mørck fra Bagsværd Atletik Club leverede endnu en super præstation ved de Nordiske Mesterskaber for juniorlandshold på 800m i Espoo i Finland.
Som junior skal man i år være årgang 1996 eller yngre, hvilket betød at Mia var oppe imod nogle piger, der var op til 3 år ældre, så mange var både en del ældre og mere rutinerede end Mia.
Forholdene var fine, dog med en lidt strid modvind på modsatte langside end opløbssiden. Der blev åbnet hurtigt på de første 200m med ca. 30 sek., hvor Mia lå som nr. 6 ud af de 8 deltagere. På de næste 200m blev hele feltet strakt lidt mere ud og uheldigvis var der en finne der kom bagfra, der rykkede op foran Mia lige i det de krydsede de første 400m i ca. 63 sek. Finnen kunne desværre ikke helt følge de foranliggendes tempo og derfor måtte Mia ud i modvinden ved 300m igen, for at tage jagten op på de 5 forreste. Med 150m igen gik Mia forbi den første og herefter satte Mia sin snart meget velkendte finish ind. Langsomt men sikkert lukkedes hullet til de næste og med 20-25 m til målstregen kunne Mia trykke sig forbi de 2 næste, hvorved hun sluttede som nr. 3 i tiden 2.09,62. Mia forbedrede dermed sin PR, Klubrekord i BAC og danske årsbedste med 11/100 sek. og vandt Bronze ved Junior NM.
På 5000m løb Joachim Weel Rosbo i den danske nationaldragt, hvor han var godt med feltet de første 4400m, men herefter måtte han slippe taget i de forreste og blev nr. 6 i 15.29,70.
mia
Mia Helene Mørck (t.h.) sikrede sig bronzemedaljen.
Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top