Ny scene reddede dagen
Ungefestival-01-37-15.jpg
Loose Change spillede i styrtregn, mens de fleste af de øvrige optrædende måtte ind i laden. Foto: Kaj Bonne.
UK Gladsaxe Ungefestival vandt over regnen

Regnen væltede ned, og UK Gladsaxes ungefestival i lørdags for kommunes unge i 7. klasse – 18 år på Grønnegården var under hårdt pres med sin scene ude i det fri.
Arrangørerne havde hele formiddagen nøje holdt øje med vejrudsigten, og havde regnet med at vejret ville arte sig hen mod eftermiddagen. Men sådan skulle det ikke være. Efter det første band ”Loose Change” havde spillet, væltede regnen igen ned.
Heldigvis havde de unge mulighed for at søge læ i laden. I laden besluttede UK Gladsaxe sig for at tage en hurtig beslutning, og fortalte de unge, at de ville bygge en ny scene inde i laden, alt imens Oliver, Milo og Mads som er musikere fra talent linien på Gladsaxe musikskole, spillede deres cover på den store open air scene af blandt andet ”Dizzy Mizz Lizzy.
20 medarbejdere fra UK Gladsaxe og lydfolkene, havde fået bygget en ny scene og rykkede derefter lyd og lys. Det hele tog kun 45 minutter, og derefter var Wafande klar til at indtage den nye scene. Wafande fik godt gang i de unge og de var klar på at holde en fest.
Der blev en fantastisk stemning i laden. Rigtig mange unge ankom til festen, og budskabet om at det var blevet rykket ind i den tørre lade, blev spredt gennem de sociale medier.
Der blev festet og sunget igennem til alle kunstnerne, både de store navne og de lokale. Og det ligner nye koncerter de kommende år.

Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top