annonce
Nyt posthus i Bagsværd
Øget nethandel giver nyt posthus på Værebrovej

Danskerne handler i stigende grad på nettet. De bestilte varer flyver jo ikke af sig selv, så derfor åbnede Post Danmark et posthus mere i Bagsværd i mandags. Centerkiosken på Værebrovej 72 kommer nu også til at fungere som posthus.
– Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for kunderne i Bagsværd og omegn, siger Maj-Britt Radmer, kundechef i Post Danmark.
I det nye posthus kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto – og alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage.
– Det er vores forventning, at et posthus her hos os i endnu højere grad vil gøre Centerkiosken til et lokalt omdrejningspunkt, siger Muhammed Azem, indehaver af Centerkiosken.
Pakker bestilt til hjemadressen vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor man i dag er vant til at hente sine pakker. Det vil altid fremgå af den besked, man modtager fra Post Danmark, hvor pakken skal afhentes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top