annonce
Rare penge til julemærkehjem
Druide.jpg
Fundraiser Bente Duusgaard fra Julemærkefonden var den glade modtager af 10.000 kr. og Kurt Nielsen fra druideordeden var den lige så glade giver. Foto: Niels Rasmussen.
Druideordenen skænkede 10.000 kr

I 1903 fik postmester Einar Holbøll den glimrende ide med at der skulle et julemærke på postkort og breve. Pengene skulle gå til at skabe bedre forhold for børn i nød.
Mærket så dagens lys i 1904 og siden dengang har 75.000 børn nydt godt af midlerne, når de har haft ophold på julemærkehjem, hvor de har fået masser af motion og bedre kostvaner i kamp mod overvægt. Den slags koster mange penge, så hvert et bidrag er velkomment.
I søndags kom Bente Duusgaard fra julemærkehjemmet på besøg hos Druideordenen på Gladsaxevej – det gamle bibliotek – og hun fik overrakt 10.000 kr. Pengene skal gå til julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted.
-Vi er en humanitær organisation, der bl.a. skaffer pengene via vores kontingenter plus diverse tilskud, og vi har tidligere ydet økonomisk støtte til julemærkehjemmet i Skælskør, kunne Kurt Nielsen fra ordenen fortælle, da han overrakte pengene til Bente Duusgaard, der har titel af fundraiser.
Der var også i søndags åbent hus, så eventuelle nye medlemmer kunne se, at der ikke er meget hokus pokus over ordenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top