Resultater opnås ved bordet
Misundelse er en grim ting. Men sådan læser jeg Frank Dahlgaards pudsige læserbrev i sidste uge.

Han har leget lidt med børnebørnenes farvelader og mener, at Venstre i Gladsaxe nu er en del af rød blok.
Forkert, Frank Dahlgaard. Men sagen er for det første, at Venstre hellere vil sidde med ved bordet end stå uden for døren uden indflydelse. For det andet gik Venstre med i forliget om Budgetaftale 2016 – 2019 for bl.a. at få en skattenedsættelse. Det fik vi. Derfor bliver personskatten i Gladsaxe sat ned med yderligere 0,1 procentpoint i budgetperioden. Dermed kommer Gladsaxe ned på en 8. plads blandt landets kommuner med laveste personskat.
Det er sådan politik fungerer, Frank Dahlgaard. Hvis jeg ikke tager meget fejl, så var det en skattenedsættelse Liberal Alliance kom til forhandlingsbordet for at få. Og forlod budgetforhandlingerne uden at få det. Der var mere og andet at komme efter ved forhandlingsbordet end uden for døren.

Ebbe Skovsgaard,
Formand for Venstres
byrådsgruppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top