Så gik de hjem
Skoleidræt-05-36-15.jpg
Selv om man er gennemblødt kan man jo godt hoppe ud i en vandpyt og smile til fotografen. Foto: Kaj Bonne.
Atletikkonkurrence druknede i regn

Der findes ikke dårligt vejr. Kun forkert påklædning. Det har danskere lært med al det regn, der kommer.
Og de mange skoleelever fra Gladsaxe Skoles og Bagsværd Skoles 4.-6- klasser tog det i stiv arm og med godt humør, da de i torsdags tog del i Glad OL 15 på Bagsværd Stadion. De løb stafetløb i styrtregn, men ingen klagede sig. Måske er man ekstra sej i den aldersklasse. Men midtvejs i stævnet valgte lederne at sige tak for i dag.
-Det kan ikke nytte noget at børnene begynder at fryse, så nu stopper vi, så børnene kan komme tilbage til skolerne og få noget varme i kroppen og noget mad i tørre omgivelser, sagde Ole Mortensen fra Gladsaxe Skole.
Fredag var de små klasser til stævne i et noget bedre vejrlig.
Ole Mortensen var blandt initiativtagerne til et Mini OL på Gladsaxe Skole for nogle år siden, og siden har tingene bare udviklet sig stille og roligt.
-Vi rykkede fra Gladsaxe Skole til Bagsværd Stadion, vi fik et samarbejde i gang med atletikklubben og Novo Nordisk, der bl.a. har en politik med at medarbejdere kan få fri til at hjælpe, siger Ole Mortensen.
I år var tre 4. klasser fra Bagsværd Skole koblet på Glad OL, og alt tyder på, at arrangementet bare vil blive større og større. Det er et overordnet politisk håb. Men så kan det også blive så stort, at det hele skal organiseres på en anden måde.
Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top