SF -stemmer der arbejder
SF indsats i budgetforliget har sat sit tydelige aftryk på kommunens budget for årene 2016-2019

Fra næste år iværksættes der et 3 årigt forsøg med rådgivning og støtte fra psykologer målrettet unge fra 15 – 25 år.
Der sikres 70 % uddannede pædagoger i dagtilbuddene. Der sikres en tidlig indsats overfor børn med særlige udfordringer ligesom der ansættes et tilstrækkeligt antal socialrådgivere på familieområdet og der kommer fokus på lokaler til kommunens blomstrende foreningsliv.
Der er afsat 250 millioner til at sikre udbygning af folkeskolerne, og der kommer gratis tandlægerådgivning til ældre og socialt udsatte.
På beskæftigelsesområdet kommet der fokus på samarbejdet mellem jobcenter og virksomheder også om fritidsjob til unge og på miljøområdet er der en delvis videreførelse af puljen til klimaindsats med særlig fokus på nedbringelse af CO2 fra trafikken
Der skal startes sortering af madaffald. Vi får et kommunalt parkeringskorps (på en enkelt person), og der afsættes 5 millioner til energirenovering af kommunale bygninger. Budgettet rummer også 24 millioner til cykelstier og 6 millioner til bedre forhold for den kollektive trafik.
Samlet set har vi landet et budget med gode investeringer i velfærd og infrastruktur, der styrker udviklingen af vores kommune.
For SF har det altid været et princip, at det vi er fælles om er det vigtigste. Og det har vi endnu engang vist i praksis i det budgetforlig, som SF´s byrådsmedlemmer har været aktive for at få i hus.
Susanne Palsig
og Serdal Benli, SF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top