annonce
Stor udskiftning hos AB
Tre spillere har forladt oprykkerne

ABs damehold sikrede sig oprykning til damernes 2. division i håndbold, og det bliver med adskillige nye spillere på holdet, når man lægger ud 26. september kl. 16.30 hjemme mod Svendborg. AB har måttet sige farvel til tre spillere, som var med i sidste sæson: Louise Sørensen og Camilla Rützou har begge valgt at spille på et lavere niveau i den kommende sæson. Emilie Wiborg, som kun nåede at være i klubben i 6 måneder, har også valgt at søge andre græsgange, fortæller træner Thomas Gundersen.
Mathilde Lindholm, som kom tilbage i slutningen af sidste sæson, har givet udtryk for, at hun i denne sæson kommer tilbage med fuld kraft, hvilket glæder både trænere og spillere i AB håndbold. Hun har nogle håndboldmæssige kvaliteter, som kan løfte holdet i den svære sæson i 2. division, vurderer træneren.
-Derudover har vi fået Katrine Balkan tilbage fra en knæskade, som holdt hende ude det meste af sæsonen. Stine Stampe og Thea Aaslet er stadig på skadelisten. Førstnævnte forventes tilbage inden længe, men Thea må vi desværre undvære de næste 6 måneder, siger Thomas Gundersen.
-Vi har startet sæsonen med en masse træning og en enkelt socialdag, hvor pigerne blev testet i orienteringsløb, go-kart, Alpe ’d’Huez på cykelsimulator og mange andre sjove ting, som har styrket båndet mellem pigerne. Det sociale på holdet spiller en stor rolle, da vi som første års 2. divisionshold, vil møde en del modstand, og komme under et stort pres i praktisk talt alle kampe.
Opstartens socialdag betød derfor meget for pigerne.
AB har spillet en lang række træningskampe med gode resultater, der har bidraget til at styrke
-I opstarten vil jeg gerne fremhæve Katrine Korning, Cecilie Holm Otte, Mathilde Lindholm, som alle sammen virker styrket og 100 % klar til den kommende sæson i 2. division.
Generelt bliver der vist gode takter på hele holdet, og vi glæder os til d. 26. september, hvor vi møder Svendborg hjemme i AB Hallen kl. 16.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top