Superstart for ABs håndbolddamer
Debuterede i 2. division med sejr over Svendborg

Resultattavlen i AB Hallen viste 7-0 i ABs favør, da der var spillet blot syv minutter af 2. divisionskampen mod Svendborgs håndbolddamer. Føringen gav ABs cheftræner Thomas Gundersen mulighed for at afprøve spillermaterialet uden at bringe sejren i fare, så via 21-11 endte ABs oprykkere med at vinde ubesværet 26-22.
– Jeg har ikke været i tvivl om, at vi har niveau til at begå os i 2. division, siger Thomas Gundersen, der fremhævede bagspillerne Freja Holm, Katrine Balkan og Mathilde Lindholm, målvogter Bojana Risomovic og Cecilie Holm Otte.

Gladsaxe HG tabte
Gladsaxe HGs oprykkere var lidt for benovede og nervøse i udekampen mod Hvidovre, der vandt 25-20. HGerne var bagud med blot to mål ved pausen, men kom i starten af 2. halvleg meget skidt ud fra to minutter i overtal, og så løb Hvidovre fra dem.
– Det positive var, at vi ikke blev blæst ud af banen. Men vi lavede for mange tekniske fejl. Angrebsmæssigt bør vi også kunne præstere langt bedre, siger Gladsaxe HGs nye træner Tonni Nielsen.
På lørdag kl. 14.00 er der lokalbrag i Gladsaxe Sportshal, når AB kommer på besøg hos Gladsaxe HG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top