Trafikudvalgsformand skabte trafikkaos
Ulykke-04-38-15.jpg
Når det endelig skulle være, var det nok heldigt, at metalstativet væltede ned over bussen, der er mere robust end privatbiler. Foto: Kaj Bonne
Kran ramte metalbro med vejskilte

Siden han i 1982 begyndte at køre lastbil som skraldemand har Ole Skrald Rasmussen – formand for trafik- og teknikudvalget – ikke haft et uheld eller en ulykke. Det bliver nok til 30.000 km om året på landevejene. Men i fredags gik det galt. Som resultatet af en ren og skær tanketorsk.
Og det endte med at hans lastbil formentlig blev totalskadet, en bus fik slemme buler i taget og en metalbro hen over Søborg Hovedgade ved Buddinge Centret blev revet omkuld. Trafikken måtte i en periode ledes ad andre veje
-Det var en ren og skær tanketorsk. Jeg havde ikke fået kranen sænket tilstrækkeligt efter den foregående opgave, så den greb fat i metalbroen, da jeg kom kørende. Lastbilen stejlede, mistede farten og i slow motion væltede jeg om på siden og endte med at stå på indersiden af døren i førersiden, fortæller Ole Skrald Rasmussen.
-Det var helt surrealistisk at opleve, hvor langsomt det gik
En medarbejder fra kommunens vejafdeling var i nærheden og sikrede sig først, at der ikke var sket noget med folkene i bussen. Så hjalp han mig op og ud af lastbilen.
-Jeg er nu sygemeldt en uge eller to. Jeg har fået en stor blodansamling bag på det ene ben, men er ellers sluppet billigt, siger Ole Skrald, der i fremtiden nok vil sikre sig, at kranen er lagt ned.
Ulykke 01 38-15
Ole Skrald Rasmussen er kommet op fra bunden af førerhuset og sidder oppe på siden.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top