V og K nu i rød blok
At Konservative har valgt en alliance sammen med det røde flertal i Gladsaxe byråd er en velkendt (og trist).

Men at Venstre nu også har allieret sig med de røde, det er nyt og uforståeligt. Hverken V eller K har fået noget som helst ud af at indgå budgetforlig med Socialdemokratiet, radikale, SF og Enhedslisten. Grundskylden fortsætter med at stige markant i 2016, og udskrivningsprocenten for den kommunale indkomstskat forbliver i 2016 på et uændret højt niveau. Kun et uforpligtende løfte om måske at nedsætte udskrivningsprocenten med sølle 0,1 pct. i 2017, har fået V og K til at slutte forelig omkring budgettet. I SF og Enhedslisten griner man højt af de gamle borgerlige partier. I de nye borgerlige partier, DF og LA, er vi forundrede og skuffede. Vi synes ærlig talt, at V og K har svigtet deres vælgere og deres politik. 2016-budgettet er en uansvarlig gavebod af udgifter med dertil hørende unødvendigt høje skatter.
V og K er ikke til at skelne fra Socialdemokratiet. I Liberal Alliance svigter vi ikke borgerlige Gladsaxe-borgere.

Frank Dahlgaard
Formand for Liberal Alliance i Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Gladsaxebladet
www.gladsaxebladet.dk
Top