Værebro blæst omkuld
Glostrup var for god

Ambitionerne om at slutte i toppen af sjællandsserien fik et mindre knæk, da VB 1968 fra Værebro tog til Glostrup og spillede topopgør.
Værterne vandt nemlig med hele 5-1, og det gik voldsomt ud over målscoren hos gæsterne. VB 1968 blev sat lidt tilbage, men rækken er så tæt, at det reelt kun er Brede og Frederikssund, der er sat helt af.
I serie 1 blev det til endnu en sejr til Gladsaxe-Hero, der var på besøg hos oprykkerne fra Hundested. Gladsaxe-Hero vandt med 3-2 og er på andenpladsen efter Espergærde.
Da der ikke er oprykning, gælder det bare om at skrabe tilstrækkelig mange point sammen til at undgå de sidste firepladser, der fører til nedrykning. Og her har Gladsaxe-Hero snart sikret sig.

Bagsværd var chanceløs
Bagsværd Herstedøster IC 1 – 4:
Bagsværds senior 1 mødte i serie 2 et stærkt og godt organiseret hold fra Herstedøster. I kampens første 35 minutter fik Bagsværd 3 mål imod sig og kampen var reelt afgjort. Herstedøster var på dagen bedre spiller for spiller og bedre organiseret. De virkede ligeledes klar på opgaven fra første fløjt. Derudover lykkedes Bagsværd ikke med at lægge et højt pres på Herstedøster, og blev i kampens første halve time konstant overspillet. Bagsværd fik dog rettet op på spillet og undgik ydmygelsen. Anden halvleg endte 1 1. Bagsværds mål blev scoret af U19 spilleren Jeppe Mathiasen. Jeppe tog sagen i egen hånd og rundede 4 spiller fra Herstedøster til en flot scoring.
-Vi vidste at det ville blive svært mod Herstedøster, der er et rigtigt stærk hold, og det vil undre mig hvis de ikke er at finde i serie 1 efter denne sæson. Vi skal tilbage til træningsbanen og forsøge at ruste holdet til at møde de gode hold i rækken. På en skidt lørdag var Jeppe fra U19 klart dagens lyspunkt, siger træner Flemming Bockelund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top