113 billeder til en lille film
Film-02-43-15.jpg
Familen Fløe - William på ti år og forældrene Karen og Allan - producerede en animationsfilm i Bibliografen. Foto: Kaj Bonne.
Børn og forældre samarbejdede om at lave animationsfilm i Bibliografen

Fantasi. Teknik. Tålmodighed.
Tre vigtige egenskaber at besidde, hvis man skal lave animationsfilm. William Fløe på ti år fra Buddinge har alle evnerne og sammen med mor Karen og far Allan, producerede han en lille animationsfilm inden for adventure-genren. Familien havde skrevet en lille drejebog, og så blev figurerne ellers indstillet i 113 forskellige positioner, der hver for sig blev fotograferet på en iPad. Ved at spillede de 113 billeder efter hinanden giver det en pæn lille film.
Line Apostol fra Bagsværd havde sønnerne Lucas på otte og Mathias på ti år, og børnene arbejde koncentreret på hver sin film., hvor de i hver deres kasse sørgede for, at figurerne skiftede positioner. Det var Bibliografen i Bagsværd, der stod bag onsdagens tilbud i efterårsferien. Bibliografens medarbejdere Trine Hagensen, Rikke Andersen og Anitta Fruerled sørgede for, at det praktiske var i orden og at alle fik den fornødne instruktion, så de kunne producere filmen.

Film 06 43-15
Mathias (tv.) og Lucas havde gang i hver sin film. Mor Line følger interesseret med i anstrengelserne.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top