Anekdoter fra golfens verden
Gladsaxe Bladet sætter tre bøger på højkant

Forfatteren Svend Novrup bliver 70 år den 9. november, men allerede nu er ”Golf – med glimt i øjet” udsendt af Turbine Forlaget. Det er Svend Novrups bog nr. 120, så selv om Novrup selv nyder at spille golf, så vidner produktionen om, at Novrup ikke kun slapper af.
”Golf – med glimt i øjet” betyder dog noget særligt for Svend Novrup, der har arbejdet på den 200 sider store anekdotebog igennem flere år. – Ja, for hvordan vælger man de bedste historier ud fra en sport, der byder på så meget historie og drama,” spørger forfatteren retorisk.
Selv om der ikke er en golfbane i Gladsaxe, så spiller en del af kommunens borgere golf i nabokommunerne, og de kunne måske godt have interesse i at deltage i vores lille konkurrence.
Sammen med Aarhusforlaget Turbine sætter Gladsaxe Bladet tre af Novrups bøger på højkant. Du skal svare rigtigt på følgende spørgsmål:
Hvor kommer golfspilleren Rory McIlroy fra?
A) Nordirland
B) England
C) Skotland
Send dit svar til kon@gladsaxebladet.dk inden den 19. oktober kl. 9, så trækker vi lod blandt de rigtige svar. Vindernes navne offentliggøres i det næste af nummer af Gladsaxe Bladet.

Fanden_Scorecard
Den internationalt kendte illustrator Werner Wejp-Olsen står bag bogens mange tegninger.

DK Caption: 20150822, Fars¯, Danmark. Made in Denmark Golf - 3. runde. Forfatter Svend Novrup Foto: Lars M¯ller UK Caption: 20150822, Farsoe, Denmark. Made in Denmark Golf - 3rd round. 
<em>Svend Novrup, en af landets mest produktive forfattere, er ude med sin bog nr. 120, denne gang om golf.<br />
Foto: Privat.</em> </p>
        	</div><!-- .entry-content -->
        	<div style=Print artikel Print artikel

Top