At bære sorgen
Sorggruppe i Søborgmagle Kirke

”Det er som at være i en glasklokke, som forsinker alle sanseindtryk; så når man ser andre mennesker i supermarkedet, er de ligesom langt væk og lydene kommer forsinket til én.” Dette kan være en af reaktionerne, når man har mistet en nær pårørende, fortæller Sognepræst Frank Valter Fischer og fortsætter, ”mange udtrykker også en undren over at livet forsætter på vanlig vis, når det nu fuldstændig er gået i stå for én selv. ”
Derfor har Frank Valter Fischer besluttet at etablere og tilbyde sorggrupper i Gladsaxe kommune. Men målgruppen er kun voksne, siger Frank Valter Fischer, for man skal være opmærksom på at børn og unge, der oplever et ubærligt tab, har brug for at få et andet forløb med andre jævnaldrende.
Sorg er en naturlig reaktion på tabet af en nærtstående, men det er meget individuelt, hvordan man håndterer de modsatrettede følelser der kan opstå, såsom vrede, håbløshed, skyld, taknemmelighed.
Der vil som en naturlig del af forløbet for voksne være en lille samling i kirkerummet med lystænding, men man behøver ikke have en stærk tilknytning til Folkekirken for at deltage.
Der vil højst være 8 deltagere i gruppen og forløbet består af 6 – 8 møder i Søborgmagle Kirke, hvor man samles hver anden onsdag kl. 13.30 til 15.30. For nærmere oplysninger: kontakt Frank Valter Fischer 39 67 03 91.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top