Badmintonholdet vandt topopgør knebent
ulrik.jpg
Den spillende assistenttræner Ulrik Nielsen har fejet al modstand til side. Foto: Privat.
Frederiksberg besejret 7-6

I sæsonens to første holdkampe havde ”Badmintonholdet” fra Gladsaxe Søborg Badmintonklub ikke mødt så stærk modstand, men til weekendens opgør på udebane i Danmarksserien mod Frederiksberg FKIF var det sæsonens første topopgør mellem to ubesejrede hold. På forhånd var der forventninger til minimum en 8-5 sejr og dermed 3 point, men efter en særdeles velspillet og spændende holdkamp var der stor tilfredshed med at hive en kneben sejr på 7-6 i land.
I første runde skulle de to mixdoubler og de to damesingler i kamp, og der var forventningen at vinde minimum to kampe. Desværre tabte 2.mixdouble meget overraskende i tre tætte sæt og begge damesingler blev tabt, så stillingen inden herresinglerne var 1-3. Klubbens nye spillende assisterende træner Ulrik Nielsen har hidtil i sæsonen været særdeles suveræn i 1.herresingle og dette fortsatte allerede i 1.sæt som vindes med suveræne 21-9. Ved stillingen 7-4 sæt blev modstanderen desværre skadet og må trække sig. Morten Aarøe i 2.herresingle havde desværre fået der forkerte ben ud af sengen, men trods nede med en matchbold i 2.sæt lykkedes det ham at fighte sig tilbage og vinde kampen i tre sæt. De resterende herresingler deles ligeligt, så stillingen inden doublerne var 4-4. Desværre tabes begge damedoubler, så Badmintonholdet havde kniven for struben bagud 4-6 inden herredoublerne. 1.herredouble blev vundet på walk over grundet den skadede modstander og 3.herredouble blev vundet i 3 sæt, og da Ulrik Nielsen og Morten Aarøe samtidig vinder en meget tæt 2.herredouble i to tætte sæt, vendes et truende nederlag til en kneben 7-6 sejr i et tæt topopgør. Sejren betyder at Badmintonholdet indtager en delt 1.plads i Danmarksserien. Næste holdkamp er mod Næstved på hjemmebane lørdag 24. oktober kl. 16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top