Bommen går ned
Bom-01-44-15.jpg
Bommen skal sørge for at de aktive kan færdes mere trygt inde på idrætsanlægget. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe Stadion øger trafiksikkerheden

Når de aktive kommer til træning på Gladsaxe Stadion ved 15-tiden, skal de kunne færdes trygt uden at risikere at skulle flytte sig endog meget hurtigt, fordi der kommer en bil. Så nu er der sat en bom op, hvor der tidligere var en låge.
Bommen bruges i tidsrummet fra 15.30 til 06.00, så der kan arbejdes på diverse kontorer og på banerne i dagtimerne, hvor man måske skal bruge maskiner eller køre lastbil.
Det er et par år siden, at Gladsaxe Stadion besluttede at skifte den gamle metallåge ud med en automatisk bom.
-På grund af det efterfølgende store VandPlus Projekt på anlægget, har bommen ligget i garage og ventet på at kunne blive etableret – nu er den endelig kommet frem, sat op og taget i brug – og trafiksikkerheden for anlæggets mange brugere, er i dén grad øget.
Var man forbi hjemmekampen i søndags kunne man ved selvsyn konstatere, at gangarealet omkring stadion ikke som tidligere var ét stort kaos af parkerede biler – og bruger man anlægget i hverdagene, er bommen lukket i eftermiddags- og aftentimerne, så man ikke behøver at springe rundt mellem biler der både parkerer og henter/afsætter børn og unge.
”Den primære årsag er at holde biler ude af anlægget – der er en velfungerende parkeringsplads mod Gladsaxevej – så der er ingen grund til at parkere ulovligt på arealet, hvor gående og cyklister har deres færdsel” fortæller administrativ leder Jim Nielsen. Vi spørger hvordan reaktionerne har været, hvortil Jim svarer ”Alle vil forandring, men ingen vil forandres. De fleste kan heldigvis se fornuften i den øget sikkerhed for vores mange brugere – men som med alt andet, er al begyndelse svær”.
Ved Abs kamp mod Holbæk var der 601. tilskuere, og der var masser af parkeringspladser ved sportshallen, så tilskuerne lige kunne de få hundrede meter til stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top