annonce
Deltagerrekord ved DM i roning
Bagsværd-Roklub-03-41-15.jpg
Emil Eigenbrod, Mikkel Aaslet, Marcus Johansen og Niels Frederiksen blev sikre danske mestre i Junior dobbeltfirer. Foto: Kaj Bonne.
442 hold til start på Bagsværd Sø

Der var hektisk aktivitet på Bagsværd Sø store dele af weekenden, da der blev holdt danske mesterskaber. Der var rekorddeltagelse med 442 hold – det er 40 procent flere end i fjor. I Dansk Forening for Rosport (DFfR) er man begejstret for den positive udvikling.
”…Rosporten vokser både i antallet af deltagere og i antallet af aktiviteter. At vi har deltagerrekord til DM i år viser os, at vi er på vej i den rigtige retning” udtaler Henning Bay Nielsen, formand for DFfR. ”Vi er stolte over resultatet og taknemmelige for at vi igen i år at afvikle åres største ro-begivenhed på Danmarks national station – Bagsværd Sø”.
DM er for klubhold, og Bagsværd var godt med fremme i mange af løbene med medaljer i løbene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top